6-14 Yaş Arasındaki Çocuklar için Taekwondo Kursu Başvuruları Açıldı

Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin düzenlediği Milli sporcu ve antrenör eşliğinde, eğitsel oyunlar ve temel hareket becerileri ile çocuğunuzun bedensel ve zihinsel gelişimine katkıda bulunabilirsiniz.

Çocuğunuzun Enerjisini Taekwondo ile Doğru Yönlendirin!

Başvuru yapmak İçin Tıklayınız

Kursumuzda Neler Var?

• Eğlenceli Temel Hareket Becerileri: Eğitsel oyunlar ve temel hareket becerileri ile çocuğunuzun koordinasyonunu, denge duygusunu ve motor becerilerini geliştirmeye yardımcı oluyoruz.
    • Jimnastik Temelli Esneklik Eğitimi: Jimnastik temelli esneklik eğitimi ile çocuğunuzun kaslarını güçlendiriyor ve esnekliğini artırıyoruz.
    • Taekwondo Temel Etkinlik Eğitimi ve Uygulamaları: Taekwondo’nun temel tekniklerini ve hareketlerini öğretiyor, uygulamalar ile becerilerini pekiştiriyoruz.
    • Taekwondo Müsabaka Eğitimi: İsteyen öğrencilere, taekwondo müsabakalarına katılım için gerekli becerileri kazandırıyoruz.

Kurs Detayları:

• Yaş Grubu: 6-14 Yaş
    • Ders Süresi: Aylık 8 Ders/ 16 Saat
    • Ücret: 1250 TL
    • Kurs Sorumlusu: Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Alper MÜLHİM
    • İletişim: 0507 524 51 15 mustafaalper.mulhim@ibu.edu.tr
    • Web Sitesi: suyam.ibu.edu.tr

Taekwondo Kursu Faydaları:

• Disiplin ve öz güven kazandırır
    • Konsantrasyon ve problem çözme becerilerini geliştirir
    • Vücut koordinasyonunu ve denge duygusunu artırır
    • Esnekliği ve gücü geliştirir
    • Kendini savunma becerisi kazandırır
    • Stresi azaltır ve özgüveni artırır
    • Sosyalleşmeyi ve takım ruhunu geliştirir

Çocuğunuzun hayatına taekwondo ile yeni bir yön verin!

Ön kayıt süreci tamamlanarak yeterli katılımcı sayısına ulaşılması durumunda kesin kayıt için tarafınıza bilgi verilecektir.

Detaylı bilgi için suyam@ibu.edu.tr adresine mail atabilir veya 0374 254 10 00 / 8070 nolu numarayı arayabilirsiniz.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/ucu2
    Önceki İçerikNAZENİN: Geleneksel Türk Sanatları 4. Sınıf Öğrencilerinin Cam Sanatları Sergisi
    Sonraki İçerik6-14 Yaş Arasındaki Çocuklar için Karate Kursu Başvuruları Açıldı