1. Uluslararası Mikrobiyoloji ve Pediatri kongresi / MİKPEDKON

Değerli Meslektaşlarımız; 1. Uluslararası Mikrobiyoloji ve Pediatri Kongresi, içerdiği program akışı kapsamında birbirinden seçkin akademisyenler ve son bilimsel gelişmeleri içeren çalışmalar sunulacaktır. Farklı ülkelerden katılımla doçentlik, atama ve yükselme kriterlerine uygun, çokuluslu bilim kurulu ile Dünya Pediatri Derneği tarafından Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ev sahipliğinde, Ahi Evran Üniversitesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Düzce Üniversitesi, İzmir Bakırçay Üniversitesi, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, Karabük Üniversitesi, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Selçuk Üniversitesi işbirliğinde yapılacak olan 1. Uluslararası Mikrobiyoloji ve Pediatri Kongresi yüzyüze olarak gerçekleştirilecektir.

Birlikte olmaktan keyif alacağımız yerli ve yabancı bilim insanlarının katkıları ile başta sağlık alanı olmak üzere birçok sunumun tartışılacağı bilimsel programla karşınızda olacağız. Güncel bilgilerin her çeşit oturum ve sunum teknikleri yanında, katılımcıların aktif olarak katkı sağlayacakları interaktif oturumlar ile sunmayı planlıyoruz. Seçilmiş bildirilere, farklı oturumlar içinde sunarak ilgi düzeyini artırmayı hedeflemekteyiz. Nitelikli, zengin bilimsel program içeriğiyle birlikte olmamızı kolaylaştıracak bir sosyal program eşliğinde, farklı disiplinlerdeki tıp camiasını tek bir çatı altında toplamak ve farkındalığı artırmak için düzenlediğimiz bu kongre bir fırsat olacaktır. Bunun yanında doğanın kalbinde yer alan ilimizin doğal güzellikleri, renk cümbüşü sunan tabiatı ve öğrenci odaklı kampüsü ile misafirlerimizi ağırlamaktan onur duyacağız.

Siz değerli dostlarımızın katkıları ile kongre platformumuzun daha da güçleneceğine inanıyoruz. Sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağımızı belirtir, sevgi ve saygılarımızı sunarız. 15-18 Mayıs 2024’te görüşmek dileğiyle esenlikle kalın.
    Prof. Dr. Muhammet Güzel KURTOĞLU / MİKPEDKON Kongre Başkanı

1. Uluslararası Mikrobiyoloji ve Pediatri kongresi / MİKPEDKON

Bildiri göndermek için tıklayınız.

• Erken Kayıt Tarihi :15 Nisan 2024
    • Bildiri Son Gönderim Tarihi :15 Nisan 2024
    • Kongre Tarihi : 15-18 Mayıs 2024 Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kongre Merkezi

Ayrıntılı bilgiler için: https://mikpedcon.com/index.html

Kongre Başkanı
    Prof. Dr. Muhammet Güzel KURTOĞLU | Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi – MİKPEDKON Başkanı

Kongre Başkan Yardımcıları
    Prof. Dr. Mehmet ÖZDEMİR | Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı
    Prof. Dr. Mervan BEKDAŞ | Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı
    Prof. Dr. Alper KARAGÖZ | Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı

Onur Kurulu

Karabük Üniversitesi
    Düzce Üniversitesi

Kongre Dili
    Kongre Dili Türkçe Ve İngilizce’dir.

Davet Mektubu
    Kayıt işlemini yaptıran tüm katılımcılara talep ederlerse davet mektubu online olarak sistem üzerinden PDF formatında indirilebilir. Bu mektup sadece katılımcının kurumundan izin almasına yardımcı olmak amacını taşımaktadır.

Yaka Kartı
    Tüm katılımcılar, refakatçiler ve firma temsilcileri kayıt masasından yaka kartlarını temin edebilirler. Kongre süresince tüm bilimsel ve sosyal aktivitelerde yaka kartı takılması gerekmektedir.

Katılım Sertifikası
    Kongreye kayıt yaptıran tüm katılımcılara katılım sertifikası verilecektir.

Stant Alanları
    Kongre süresince ilaç, tıbbi malzeme, cihaz ve kitap alanlarında ürün sahibi firmaların, ürünlerini sergileyebilmesi amacıyla geniş bir alan ayrılmıştır. Sergi alanlarına girişte kongre kaydı yaptırmış olma şartı aranmaktadır.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/qh3o
    Önceki İçerikRektör Alişarlı, Uluslararası Vizyon Van Kongresi’ne katıldı
    Sonraki İçerikBAİBÜ İLEF-İG 2024 1. Uluslararası Dijital Dönüşüm ve Yeni Medya Sempozyumu