YENİGIDAM’dan Öğrencilerimizin Eğitimine Destek Sürüyor

Mudurnu Süreyya Astarcı Meslek Yüksekokulu Kümes Hayvanları Yetiştiriciliği Programı öğrencileri, Yenilikçi Gıda Teknolojileri Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne (YENİGIDAM) teknik gezi gerçekleştirdi.

Öğr. Gör. Dr. Levent Gülüm rehberliğinde YENİGIDAM’ı ziyaret eden öğrencilere, merkezin faaliyetleri hakkında bilgi verildi. YENİGIDAM Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Cem Göl ve Öğr. Gör. Dr. Şeyda Karabörk ile merkez personeli Öğr. Gör. Dr. Muhammad Sameeullah eşliğinde 6 laboratuvar gezen öğrencilere, cihazlara ait temel bilgiler anlatıldı.

Öğrencilere, yaklaşık 10 yıllık bir geçmişe sahip olan merkezin eğitim faaliyetleri hakkında bilgi verildi; analiz örneklerine ilişkin bilgilendirme yapıldı. Özellikle kümes hayvancılığı ile ilgili yapılabilecek ortak proje çalışmalarıyla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Önceki İçerikÖğrenci Senatosu Bahar Dönemi Toplantısı Yapıldı
    Sonraki İçerik14. Türkiye Yabancı Diller Yüksekokul Yöneticileri Platformu Toplantısı BAİBÜ’de Yapılıyor