Vatana Adanmış Hayatlar adlı panel gerçekleştirildi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Türk Dünyası Topluluğunun organize ettiği Vatana Adanmış Hayatlar isimli panel Kongre Merkezi Yeşil Salonda gerçekleştirildi.

Panele Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Him, Genel Sekreter İhsan Ağcan, akademisyenler ve öğrenciler katılırken Şehit Komiser Yardımcısı Kübra Doğanay’ın Annesi, Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Fatih Mehmethan’ın Eşi, Şehit Piyade Uzman Çavuş Selçuk Paker’in Annesi ve Şehit Piyade Onbaşı Emre Büyükyıldırım’ın eşi panelist olarak katılım sağladı.

Panel, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Şehit Komiser Yardımcısı Kübra Doğanay’ın Annesi, Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Fatih Mehmethan’ın Eşi, Şehit Piyade Uzman Çavuş Selçuk Paker’in Annesi ve Şehit Piyade Onbaşı Emre Büyükyıldırım’ın eşi panelde hem kendi hayat hikayelerini hem de şehitlerimizin hikayelerini katılımcılara aktarıp katılımcıların sorularını yanıtladı.

Panelin sonunda panelistlere teşekkür belgesi ve çiçek verilip hatıra fotoğrafı çekinilmesiyle panel sona erdi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/kt0a
    Önceki İçerikRektör Alişarlı’dan gönüllülük faaliyetlerine teşvik