Usta diplomat Ömer Önhon konuğumuz oldu

Uzun yıllar Dışişleri Bakanlığı’nda çeşitli görevlerde bulunan, New York’ta başkonsolos, Şam ve Madrid’de büyükelçilik görevlerini yürüten emekli Büyükelçi Ömer Önhon, Üniversitemiz Avrupa İlişkileri Topluluğu tarafından düzenlenen konferansta, öğrencilerle bir araya geldi.

Moderatörlüğünü İİBF Uluslararası Siyaset Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Rasim Özgür Dönmez’in yaptığı “Değişen Dünya Düzeni-Bölgesel ve Küresel Çatışmalar” konulu konferansta sunum yapan Ömer Önhon, ardından öğrencilerin sorularını yanıtladı. Kariyer hayatının büyük bölümünde Ortadoğu’daki gelişmelerle ilgilenen Önhon, bu konuda öğrencilere bilgi verdi.

Konferansın sonunda Ömer Önhon’a Prof. Dr. Rasim Özgür Dönmez ve Avrupa İlişkileri Topluluğu Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi İlhan Aydemir tarafından teşekkür plaketi ve çiçek takdim edildi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/0rcf
    Önceki İçerikRektör Alişarlı’dan Mudurnu Süreyya Astarcı MYO’ya ziyaret
    Sonraki İçerikMillî Ahdimiz İstiklal Marşı’nın kabulünün 103. yıldönümünde Üniversitemizde panel