Üniversitemizde Yöneticilere Yönelik Gelişim Programları Başlıyor!

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından, üniversitede yönetici pozisyonunda görev yapan personele yönelik Yönetici Gelişim Programları başlatılıyor.

Programlar kapsamında, günümüzün değişen ve gelişen iş dünyasında yönetim becerilerini geliştirmeye ve donanımlarını pekiştirmeye katkıda bulunacak eğitimler düzenlenecek.
    Eğitim Programlarında; Protokol Kuralları, Etkili ve Doğru İletişim, Stres Yönetimi, Zaman Yönetimi, Resmi Yazışma Kuralları ele alınacak konular olacak.

İlk Eğitim:
    Yönetici Gelişim Programı’nın ilk eğitimi 12 Haziran Çarşamba günü Rektörlük İdari Bina Konferans Salonu’nda “Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar” konulu eğitim ile başlayacak.

Yönetici Gelişim Programlarına Katılarak:
    Yönetim becerilerinizi geliştirebilir, Güncel yönetim teknikleri hakkında bilgi edinebilir, diğer yöneticilerle fikir alışverişinde bulunabilir, Kendinizi geliştirme ve ilerleme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Personel Daire Başkanlığı Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürlüğü siz değerli yöneticilerimizin bu programa katılımını bekliyor.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/yr7e
    Önceki İçerikOnline Eğitim Seminerleri: Proquest – Haziran Ayı Eğitim Programı