Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi İlkyardımcı Eğitimi Kursu

Değerli Katılımcılar,

Bolu İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı olan Sağlık Bilimleri Fakültesi İlkyardım Merkezi kapsamında, 2023-2024 yılında açılması planlanan ilkyardımcı eğitimi kursu açılacaktır.

• Kurs Ücreti: 800 TL (KDV dahil)
    • Kursun Süresi: 16 saat (Yüz yüze teorik ve yüz yüze uygulamalı eğitim)

Kursa katılmak isteyenler, belirtilen ücreti ödeyerek kayıtlarını yaptırabilirler. Detaylı bilgi ve kayıt işlemleri için ilgili birimimize başvurabilir veya İLETİŞİM (0544 245 88 04 – 0535 223 52 22 – 0374 254 10 00 / 4762 – 4763 ) numaralarını arayarak kayıt olarabilirsiniz.

Kursun Amacı: İlkyardım eğitim merkezimizde, bireylerin ve toplumun ilkyardım bilgi ve
    becerisinin arttırılması, kamu, özel kurum ve kuruluşunda personel sayılarına göre ilkyardımcı bulundurulması, bu doğrultuda ilkyardımcı yetiştirilmesidir.

Kimler Başvurabilir: İlkyardım konusunda kendisini geliştirmek isteyenler, iş başvurusunda özgeçmişine bir avantaj eklemek isteyenler.

Kurs Hakkında: Kontenjan 21 kişi ile sınırlıdır. Her eğitime en az 3 gün kalana kadar kayıt
    alınacaktır. Kurs ücreti 800 TL’ dir. Kursun süresi 16 saat (teorik ve uygulamalı eğitim)

Kursun Sonunda: Teorik ve uygulama sınavından başarılı olanlara Sağlık Bakanlığı onaylı
    “İlkyardımcı Sertifikası” verilecektir.

EĞİTMENLER:
    Prof. Dr. Arzu İLÇE – Dr. Öğr. Üyesi Ganime Esra Soysal – Öğr. Gör. Ebru ÇELEBİ
    Arş. Gör. Ümmühan YİĞİT

EĞİTİM TARİHLERİ
    30-31 Aralık 2023 / 13-14 Ocak 2024 / 10-11 şubat 2024 / 09-10 Mart 2024 / 13-14 Nisan 2024

Sağlık Bilimleri Fakültesi İlkyardım Eğitim Merkezi olarak, sağlık alanında bilinçli ve donanımlı bireyler yetiştirmek için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi İlkyardım Eğitim Merkezi

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/a1fi
    Önceki İçerikT3 Vakfı Bolu Temsilcisi mezunumuz Aleyna Kayabaşı’ndan Rektör Alişarlı’ya ziyaret
    Sonraki İçerikUlusal Staj Programı 2024 yılı başvuruları başladı!