T3 Vakfı Bolu Temsilcisi mezunumuz Aleyna Kayabaşı’ndan Rektör Alişarlı’ya ziyaret

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü mezunumuz Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı Bolu İl Temsilcisi Aleyna Kayabaşı, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı ziyaret etti.

Ziyarete; TEKNOFEST Kurumsal Koordinasyon Temsilcileri Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Özyurt da katıldı.

Ziyarette; aralarında üniversitemizin de bulunduğu birçok kurumun paydaşlığında T3 Vakfı tarafından düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST kapsamında yapılan organizasyonlar ile bu yıl Adana’da gerçekleştirilecek TEKNOFEST 2024 yarışmaları hakkında değerlendirme ve görüş alışverişinde bulunuldu.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/qo9r
    Önceki İçerik12/12/2023 tarihli Öğretim Elemanı Alım İlanı Ön Değerlendirme Sonuçları
    Sonraki İçerikÜniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi İlkyardımcı Eğitimi Kursu