Uluslararası 32. İletişim Fakültesi Dekanları Konseyi Toplantısı’nın açılışı Üniversitemizde yapıldı.

Çalıştay şeklinde gerçekleştirilen Uluslararası 32. İletişim Fakültesi Dekanları Konseyi Toplantısı’nın açılışı Kongre Merkezi Yeşil Salonda gerçekleştirildi.

Etkinliğe Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sametttin Gündüz, Radyo Televizyon Üst Kurulu Başkan Yardımcısı Deniz Güler, İletişim Fakültesi Dekanları Konseyi Başkanı Prof. Dr. Ümit Arklan ve İletişim Fakültesi Dekanları Konseyi Üyeleri ile Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) Başkanı Mehmet Aydın Şerbetçioğlu katıldı.

Açılış öncesinde RATEM’in bu yıl 14. kez düzenleyeceği İletişim Fikirleri Yarışmasında daha önce dereceye giren eserlerden oluşan sergi katılımcılar tarafından gezildi.

Serginin gezilmesinin ardından Kongre Merkezi Yeşil Salonda Uluslararası 32. İletişim Fakültesi Dekanları Konseyi Toplantısı’nın açılış konuşmaları gerçekleştirildi.

Etkinlikte ilk sözü Üniversitemiz İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre Tandırlı aldı. Katılımcıları selamlayarak konuşmasına başlayan Tandırlı, İLDEK hakkında bilgi verdi. Üniversitemiz İletişim Fakültesinin faaliyetleri hakkında konuşan Tandırlı etkinliğin düzenlenmesinde ve gerçekleşmesinde emeği olanlara teşekkür etti.

Üniversitemiz İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre Tandırlı’nın ardından kürsüye gelen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı Uluslararası 32. İletişim Fakültesi Dekanları Konseyi Toplantısı’na ev sahipliği yapmaktan duyduğu mutluluğu ifade edip katılımcıları selamladı. Bolu’nun güzellikleri ve Üniversitemizin faaliyetleri hakkında bilgi veren Alişarlı, bu tür organizasyonların ekip çalışması gerektirdiğini belirtip etkinlikte emeği olanlara teşekkür etti.   Şerefu’l-mekân bi’l-mekin deyimini “mekânı şereflendiren orada mukîm olanlardır” şeklinde açıklayan Alişarlı katılımcılara davete icabet ettikleri için teşekkür etti.

Etkinlik programlarının içeriğinin ve çalıştayların verimli geçmesini temenni ederek sözlerini noktaladı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’nın sözlerini noktalamasının ardından İLDEK Yürütme Kurulu Daimi Üyesi Prof. Dr. Asaf Varol çevrimiçi olarak katılımcılara seslendi. Katılımcıları selamlayan Varol İLDEK ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Varol’un ardından kürsüye gelen İLDEK Başkanı Prof. Dr. Ümit Arklan Uluslararası 32. İletişim Fakültesi Dekanları Konseyi Toplantısı’na dair konuşup katılımcılara teşekkür etti.

Arklan’ın ardından söz alan Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) Başkanı Mehmet Aydın Şerbetçioğlu RATEM’in yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgi verdi ve etkinlikte emeği olanlara teşekkür etti.

Şerbetçioğlu’nun ardından kürsüye gelen Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkan Yardımcısı Deniz Güler RTÜK’ün faaliyetleri hakkında konuşup katılımcılara teşekkür etti.

Uluslararası 32. İletişim Fakültesi Dekanları Konseyi Toplantısı 17-19 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/kctm
    Önceki İçerikUluslararası kongreye iki önemli bildiriyle katıldık
    Sonraki İçerikAvrasya Yerel Yönetimler Birliği Başkanı’ndan Rektörümüze ziyaret