TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Mandal, Rektör Alişarlı’yı Ziyaret Etti

Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’ı makamında ağırladı.

Rektörlüğümüz tarafından düzenlenen BATIKAF iftar ve sertifika programı kapsamında “Gençler Niçin Ar-Ge Süreçlerinde Yer Almalı?” başlıklı söyleşide öğrencilerle bir araya gelmek üzere Üniversitemize gelen TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, program öncesinde Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, TÜBİTAK destek programları ve üniversitelerin projelere katkıları konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Rektör Alişarlı, Başkan Mandal’a kampüs fotoğrafları üzerinden Üniversitemizde yapılması planlanan yeni birimler ve projeler hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Alişarlı, nazik ziyaretinden dolayı TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’a teşekkür etti.

Önceki İçerikGastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinden Miniklere 23 Nisan Sürprizi
    Sonraki İçerikRektör Alişarlı’nın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı