Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinden Miniklere 23 Nisan Sürprizi

    Mengenli minik öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusuna, üniversiteli ağabey ve ablalarıyla birlikte hazırladıkları lezzet etkinliğiyle başladı.

    Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, Mengen Menekşe Anaokulu ve Şehit Hasan Durmuşoğlu İlkokulu ana sınıfı öğrencilerini, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Mengen Kampüsü’nde ağırladı.

    Üniversitemizin uygulama mutfağında üniversiteli ağabey ve ablalarıyla pizza ve kek yapan 23 Nisan çocukları, hamur açıp pizza malzemelerini hamurun üstüne yerleştirdiler. Renkli krema ve pasta malzemeleri ile hazırladıkları kekleri süslediler. Etkinliğin sonunda minikler, hazırladıkları kek ve pizzaları afiyetle yediler.

    Etkinliğe katılan Mengen MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Osman Çavuş, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Alper Kurnaz, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Emirmustafaoğlu, Arş. Gör. Büşra Yeşilyurt, Şehit Hasan Durmuşoğlu İlkokulu Müdürü Emin Eröz, Müdür Yardımcısı Yüksel Eker, Öğretmen Merve Bayram ile akademisyen ve öğrenciler, misafirimiz olan minik öğrencilerin bayram sevincine ortak oldu.

    Şehit Hasan Durmuşoğlu İlkokulu Müdürü Emin Eröz, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen akademisyen ve öğrencilere teşekkür etti.

    Önceki İçerikAçıköğretim Programları Bahar Dönem Sonu Sınavı İçin Görev Talepleri Açılmıştır
    Sonraki İçerikTÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Mandal, Rektör Alişarlı’yı Ziyaret Etti