36. Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivali Gastronomi Paneli

    Konu: Gastronomi ve sektördeki gelişmeler

    Tarih: 7 Ekim 2023 Saat: 16.00 Yer: B.A.İ.B.Ü Mengen Yeni Kampüs

    Moderatör:

    • Doç. Dr. Osman Çavuş (Mengen MYO Müdürü)

    Konuşmacılar:

    • Tahsin Öztiryaki (Öztiryakiler AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı)
    • Fehmi Peker (Chef)
    • Doç. Dr. Serkan Şengül (SUBÜ Turizm Fakültesi gastronomi ve mutfak sanatları bölüm başkanı)
    • Doç. Dr. Alper Kurnaz (BAİBÜ Turizm Fakültesi gastronomi ve mutfak sanatları bölüm başkanı)

    Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/tf5a
    Önceki İçerikÜniversitemiz Masa Tenisinde il Şampiyonu oldu
    Sonraki İçerikSağlık Bilimleri Fakültesi’nden Hemşirelik Öğrencilerine Kalite Standartları Eğitimi