Tayland Sukhothai Thammathirat Open University’den Eğitim Fakültesi’ne iş birliği ziyareti

Tayland Sukhothai Thammathirat Open University’de görev yapan 34 kişilik akademik heyet, iş birliği çalışmaları ve akademik projeler konusunda bilgi alışverişi yapmak amacıyla Üniversitemiz Eğitim Fakültesi’ni ziyaret etti.

Sukhothai Thammathirat Open University Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Taweewat Watthanakuijaroen başkanlığındaki heyet, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Üzeyir Ok ve akademik-idari yönetici ve personel tarafından karşılandı.

Karşılıklı olarak kurumların tanıtılmasının ardından, iki kurum arasında yapılabilecek projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Heyete, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sedat Akayoğlu tarafından, Üniversitemizde ve Fakültemizde bulunan bölümler ve akademik personelimizin yürüttüğü çalışmalar hakkında sunum yapıldı. Eğitim Fakültesi bünyesinde yer alan sınıfların, atölyelerin ve laboratuvarların gezilmesinin ardından Taylandlı heyet, üniversitemizden ayrıldı.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/9oxa
    Önceki İçerikOnline Eğitim Semineri: Muteferriqa Osmanlı Türkçesi Kesif Portalı