Spor ve Rekreasyon Öğrenci Topluluğu’ndan Rektör Alişarlı’ya Ziyaret

Üniversitemiz Spor ve Rekreasyon Öğrenci Topluluğu Başkanı Ali Sefa Akgün ve Topluluk Yönetim Kurulu Üyesi Osman Haktan Özdemir, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı makamında ziyaret etti.

Öğrencilerimiz, 21 Nisan 2022 Perşembe günü İzzet Baysal Kültür Merkezi Pembe Salonda düzenleyecekleri ve iki şampiyon cimnastik sporcumuz Ahmet Önder ve Ferhat Arıcan’ın konuk olacağı “Şampiyonlarımız Kampüste” etkinliğine Rektör Alişarlı’yı davet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Alişarlı, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin Türk sporunu ve sporcusunu her zaman desteklediğini vurgulayarak, ülkemize cimnastik sporunda ilk olimpiyat madalyasını kazandıran Ferhat Arıcan ile Dünya ve Avrupa şampiyonalarında madalyaları bulunan Ahmet Önder’i Üniversitemizde ağırlamaktan mutluluk duyacağını söyledi. Sportif faaliyetlerin geliştirilmesine katkı sunmak amacıyla bu önemli organizasyonu düzenleyen öğrencilerimizi de tebrik etti.

Önceki İçerikBAİBÜ’de Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında Konferans Düzenlendi
    Sonraki İçerikGüzel Sanatlar Fakültesi’nden Şan Konseri