Spor medyasının ünlü isimleriyle söyleşi

BAİBÜ İletişim Fakültesi öğrencilerinin medyadaki uzman kişilerin tecrübelerinden faydalanması amacıyla düzenlenen Dijital Çağda Spor Medyası Söyleşisi Ziraat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

BAİBÜ İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Selamı Özsoy’un moderatörlük yaptığı, A Spor Yorumcusu ve Turkuvaz Medya Dijital İçerik Üreticisi Dr. Taner Karaman ve Türkiye Gazetesi Spor Yazarı Mehmet Emin Uluç’un konuk olarak yer aldığı söyleşiye BAİBÜ İletişim Fakültesi akademisyenlerinin yanı sıra öğrenciler ve yerel basın katıldı.

Söyleşi süresince konuklar katılımcıların sorularını yanıtladı. Söyleşinin sonunda BAİBÜ İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Selamı Özsoy, A Spor Yorumcusu ve Turkuvaz Medya Dijital İçerik Üreticisi Dr. Taner Karaman ve Türkiye Gazetesi Spor Yazarı Mehmet Emin Uluç’a teşekkür belgesi ve plaket verdi. Etkinlik hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/5q3k
    Önceki İçerikFilistin direnişinde ailesi etkilenen öğrencilerimize psikolojik destek
    Sonraki İçerik7. Köroğlu Yazarlık Mektebi başvuru süresi uzatıldı