7. Köroğlu Yazarlık Mektebi başvuru süresi uzatıldı

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Ziraat Bankası desteğiyle bu yıl 7’incisi gerçekleştirilecek olan kültür sanat projesi Köroğlu Yazarlık Mektebi başvuru süresi  uzatıldı.

Üniversite öğrencilerimize yönelik olarak ücretsiz olarak düzenlenen Köroğlu Yazarlık Mektebi 4 atölyeden oluşuyor. Şiir Atölyesi’nde Adem Karafilik, Hikaye Roman Atölyesi’nde Zeynep Sati Yalçın, Deneme Portre Atölyesi’nde Fahri Tuna ve Kısa Film Atölyesi’nde Fatih Peker eğitim verecek. BAİBÜ Köroğlu Yazarlık Mektebi’nin dersleri Bolumuzun önemli mimari zenginliği Gülezler Konağında yapılacak.

7. Köroğlu Yazarlık Mektebi’ne başvuru süresi sona erdi.

12 Ekim’de başlayan başvurular 27 Ekim 2023 saat 23:59’da sona erecektir.

VII. Köroğlu Yazarlık Mektebi

Amaç: Köroğlu Yazarlık Mektebi, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğrencilerinin şiir, hikâye-roman, deneme-portre, kısa film ile ilgili kültürel ve sanatsal yeteneklerini geliştirerek eğitimlerine ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen atölye çalışmalarıdır.

Kategori:
    7. Köroğlu Yazarlık Mektebi; Şiir, Hikaye-Roman, Deneme-Portre, Kısa Film Atölyeleri olarak faaliyet gösterecektir.

Kapsam:
    7. Köroğlu Yazarlık Mektebi, yukarıda belirtilen atölyelerde genç yetenekleri eğitmeyi, alanlarında nitelikli ürünler çıkarmalarını kapsayan bir projedir.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/f446
    Önceki İçerikSpor medyasının ünlü isimleriyle söyleşi
    Sonraki İçerikBOLİV toplantısı yapıldı