Spor Bilimleri Fakültesi “Fiziksel Aktivite Şenliği”

25 Mayıs Çarşamba günü Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültemizin düzenlediği Sağlıklı Yaşam için Egzersiz Programlama dersi kapsamında Spor ve Rekreasyon Topluluğunun desteğiyle “Fiziksel Aktivite Şenliği” düzenlenecektir.

Fakültemiz öğrencileri için gerçekleştirilen bu etkinliğe Üniversitemizin tüm öğrencilerini spor kıyafetleri ile bekliyoruz.

Fiziksel Aktivite Şenliği Çarşamba günü saat 10:00’da Spor Bilimleri Fakültesi B Salonunda yapılacak bilgi yarışması ile başlayacak ve saat 13:00’dan tibaren atletizm sahasında yapılacak halk oyunları gösterisi, eğitsel oyun şenliği, trambolin gösterisi, zumba etkinliği ve fonksiyonel fitness yarışması ile devam edecektir.

Önceki İçerik2022-2023 Erasmus+ KA107 Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuru Sonuçları
    Sonraki İçerikÜniversitemiz Spor ve Rekreasyon Topluluğu, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Etkinliğinde Milli Sporcularla Buluştu