2022-2023 Erasmus+ KA107 Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuru Sonuçları

2020 Projesi 2022-2023 Akademik Yılı Güz Dönemi Erasmus+ KA107 Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuru Sonuçları aşağıda yer almaktadır.

• Değerlendirme, Akademik Not Ortalamasının %50’si ile Yabancı Dil Notunun %50’si alınarak hesaplanmıştır.
    • Yerleştirilen Üniversitede programına devam etmek istemeyen öğrenciler, Koordinatörlüğümüze dilekçe vererek haklarından feragat edebilirler. Haklarından vazgeçmek isteyen (feragat) öğrenciler, en geç 27.05.2022 tarihi 17:00’a kadar Koordinatörlüğümüze dilekçe vermelidir. Dilekçe, erasmus@ibu.edu.tr adresine gönderilebilir. Zamanında feragat etmeyen öğrencilerin başvurularında sonraki süreçte Erasmus programlarından faydalanma değerlendirmesinde puan kesintisine gidilecektir. Erasmus Feragat dilekçe formatına buradan ulaşabilirsiniz.
    • Sonuçlara ilişkin itirazlar, 27.05.2022 tarihi saat 17:00’a kadar yazılı dilekçe ile Koordinatörlüğümüze eposta ile yapılabilir (erasmus@ibu.edu.tr)
    • Seçilen öğrenciler için 30 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat 14.00’te Erasmus Koordinatörlüğü’nde bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

Başvuru sonuçlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Önceki İçerikBAMER Konferansları “Şehit Miralay Nazım Bey”
    Sonraki İçerikSpor Bilimleri Fakültesi “Fiziksel Aktivite Şenliği”