Şehit Annelerinin Katıldığı Vatana Adanmış Ruhlar Paneli Düzenlendi

Üniversitemiz Türk Yurdu Topluluğu tarafından düzenlenen “Vatana Adanmış Hayatlar” paneline, Polis Özel Harekat Şehidimiz Gülşah Güler’in annesi Emine Güler, babası Hüseyin Güler ve Polis Özel Harekat Şehidimiz Cennet Yiğit’in annesi Huriye Yiğit ve babası Yahya Kemal Yiğit katıldı.

Panele; Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem, Türk Yurdu Topluluğu danışmanı Prof. Dr. Dündar Yener ve Topluluk Başkanı Nur Erarslan, Şehitler ve Gaziler Derneği Yönetim Federasyonundan Serdar Demirbaş akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Program Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Sonrasında topluluk üyelerinden Zehra Tabak ve Fatma Küpeli “Şehit Anası” adlı şiiri okudu. Moderatör Dilek Söbütay’ın eşliğinde şehit ailelerimizden şehit Gülşah Güler ve Cennet Yiğit hakkında anılar paylaşıldı ve izleyicilerden şehitlerimizle ilgili  sorular soruldu. En çarpıcı soru ise “Şehitlerimiz şu an hayatta olsaydı ve tekrar polis özel harekat olmak isteselerdi destek olur muydunuz?” sorusuna şehit ailelerimiz “yine olsa, bile bile izin verirdik” şeklinde cevap verdiler. Program soru-cevap kısmı ardından sona erdi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/qps3
    Önceki İçerikDeğerler Eğitimi Söyleşilerinin 2’incisi Düzenlendi