https://ibu.edu.tr/Website/Default.aspx
https://ibu.edu.tr/Website/Default.aspx
https://ibu.edu.tr/Website/Default.aspx
https://ibu.edu.tr/Website/Default.aspx

Tarık Buğra Tüm Yönleriyle AİBÜ’de Konuşuldu

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Nizam, Fikir ve Kültür Topluluğu tarafından ‘Tarık Buğra’ konulu panel düzenlendi. Kongre Merkezindeki panele, Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun,...

Tıp Öğrencileri Köylülerin Dertlerine Merhem Oluyor

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) öğrencileri, köylerin çevre sorunları ve bunun sağlığa etkileri konusunda bilgi edinmek ve çözüm üretebilmek amacıyla Bolulu köylülerle bir araya...

Renk ve Ahenk / Popüler Müzikler Nostalji Konseri-2

Hazırlayan ve Yöneten: Savaş İncirlioğlu 22 Aralık 2022 Perşembe Saat: 19:30 BAİBÜ Kültür Merkezi Mavi Salon Renk ve Ahenk Topluluğunun Popüler müzik ve uygulamaları dersi...

AİBÜ’de Yeni Öğrenciler Eğitimlerine Üniversite ve Bolu’yu Tanıyarak Başladı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (AİBÜ) her fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulunda yeni öğrencilere oryantasyon sunumu yapıldı. 24-26 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen sunumlarda yeni öğrencilere,...

100. yıl etkinliklerinde Sahibini Arayan Madalya filmi gösterildi

Üniversitemizin, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı kutlamaları etkinliklerinde içinde, senaryosunu Tarık Buğra’nın yazdığı ve yönetmenliğini Yücel Çakmaklı’nın yaptığı Sahibini Arayan Madalya filmi gösterildi. Maraş halkının işgalci Fransızlara...

52. Kütüphane Haftası, Sabahattin Ali Söyleşisi ile Sona Erdi

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Kütüphane Topluluğu tarafından 52. Kütüphane Haftası kapsamında “Sabahattin Ali ve Kürk Mantolu Madonna” konulu söyleşi düzenlendi. Söyleşide, AİBÜ Fen...

Mudurnulu Fotoğraf Sanatçısının Eserlerine Işık Tuttular

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) BAMER konferanslarında, “Anadolu’dan Bir Tanık: Bengüboz’un Objektifinden Mudurnu’da Erken Cumhuriyet” konusu ele alındı. Gülezler Konağı’nda AİBÜ Tarih Bölümü Öğretim...

AİBÜ, Türk Mutfağını İspanyollara Tanıtıyor

İspanya’nın dünyaca ünlü restoranında Türk mutfağının lezzetleri sunuluyor. Menüleri mutfak laboratuvarlarında yapılan yoğun çalışmalar sonucu hazırlanan restoranda Michelin yıldızlı şefler ve uzman diyetisyenlerle birlikte...

AİBÜ’de Okçuluğun Tarihi Konuşuldu

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Tarih Topluluğu tarafından düzenlenen programda Okçuluğun tarihi anlatıldı. Kongre merkezinde gerçekleşen programın açılışında konuşan AİBÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü...

‘Özel Gereksinimli Çocuklarda Fiziksel Aktivite Arttırılmalı’

Otizmli çocuk ve gençlerin fiziksel aktivitelerini arttırmak ve topluma uyum sağlamalarını kolaylaştırmak için gerçekleştirilen ‘Aktifim, Toplumun İçindeyim’ projesinin koordinatörü ve İstanbul Gedik Üniversitesi Öğretim...