Rektörümüz Gazete ve Dergi Atölyesini ziyaret etti

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ), İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü tarafından sayfa tasarımı dersi kapsamında Öğr. Gör. Bahar Akbulak’ın yürütücülüğü yaptığı Gazete ve Dergi Tasarım sergisi yapıldı.

146 gazete ve 122 derginin yer aldığı sergiye, Rektör Alişarlı’nın yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre Tandırlı İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selami Özsoy ve sergi yürütücüsü Öğr. Gör. Bahar Akbulak, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, İletişim Fakültesi İletişim Atölye alanında gerçekleştirilen sergide gazetecilik öğrencileri tarafından vize ve final projesi olarak hazırlanan gazete ve dergiler büyük bir ilgiyle incelendi.

Gazete ve dergi tasarımının sadece bir iletişim aracı olmanın ötesinde bir sanat formu olduğunu vurgulayan Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı öğrencilerin eserlerini tek tek inceleyerek eserleri yorumladı. Öğrenciler ile eserleri hakkında konuştu.

Etkinlik, ikramların ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sonra erdi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/8c3i
    Önceki İçerikYemen Birliği’nin 34. Yılı