Rektörümüz Alişarlı’ya Gazze desteği teşekkürü

Hayrat Vakfı Bolu İl Temsilcisi Ferit Kaya ve İnsan ve Medeniyet Hareketi Bolu İl Temsilcisi İhsan Aşçı, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Görüşme kapsamında, Türk Kızılay, Bolu Önder İmam Hatipliler Derneği (BOLİMDER), Cihannüma, Diyanet-Sen Bolu Şubesi, Ensar Vakfı, Milli Türk Talebe Birliği (MTTB), Bolululara Hizmet Derneği, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), İlim Yayma Cemiyeti, Bolu İHH, Anadolu Gençlik Derneği gibi kuruluşların ve öğrenci topluluklarının 6 Aralık 2023 Çarşamba günü Üniversitemiz ev sahipliğinde Kongre Merkezi Bordo Salonda düzenleyeceği Gazze’ye Yardım Gecesi’ne verdiği katkılardan dolayı Rektörümüz Alişarlı’ya teşekkür ettiler.

Görüşme esnasında Rektörümüz Alişarlı ise, İsrail’in dünyanın gözü önünde Gazze’de yaptığı zulüm ve soykırımın, akıl ve vicdan sahibi herkesi derinden yaraladığını ve insanlığa sığmayan bu saldırı ve zulümlere derhal son verilmesi gerektiğini vurguladı.

Ayrıca Rektörümüz Alişarlı, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ailesi olarak, Filistinli kardeşlerimizin yanında olmaya ve elimizden gelen her türlü desteği vermeye devam edeceğiz, dedi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/83xo
    Önceki İçerikBağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi ilk toplantısını yaptı
    Sonraki İçerikMüzik Eğitimi Ana Bilim Dalının kuruluşunun 30. yılında piyano resitali