Rektör Alişarlı’dan lise öğrencilerine kariyer desteği

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Bolu Altındağ Belediyesi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin düzenlediği Kariyer Günleri programının konuğu oldu. 11 ve 12’nci sınıf öğrencileriyle bir araya gelen Rektör Alişarlı, meslek seçimi ve kariyer yolculuğu hakkında tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.

Okulun konferans salonunda düzenlenen Kariyer Günleri’ne; Rektör Alişarlı’nın yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı, İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Genel Sekreter İhsan Ağcan, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammet Güzel Kurtoğlu, Bolu Altındağ Belediyesi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Recep Hoşcan, akademisyenler, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Okul Müdürü Recep Hoşcan, öğrencilerin ufkunu açmak ve kariyerlerine ışık tutmak amacıyla düzenledikleri programa konuk olan başta Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı olmak üzere tüm katılımcılara ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ailesine teşekkür etti.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/lfyu
    Önceki İçerikDeneme erişimi: Legaling Hukuk Terimleri Veri Tabanı