Rektör Alişarlı, Yeniçağa Yaşar Çelik MYO’da iftara katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Yeniçağa Yaşar Çelik Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen iftar yemeğinde öğrencilerimizle birlikte oruç açtı.

Üniversitemiz Rektörlüğü, Yeniçağa, Gerede, Mudurnu ve Seben’de bulunan meslek yüksekokullarımızda iftar programı düzenliyor.

Bu kapsamda Yeniçağa Yaşar Çelik Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirilen iftar programına; Rektör Alişarlı’nın yanı sıra Yeniçağa Kaymakamı Mehmet Kaan Kini, Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Aydın Him ve Prof. Dr. Coşkun Karaca, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Muhammed Güzel Kurtoğlu, Yeniçağa Yaşar Çelik Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bahattin Öztoprak, Yeniçağa İlçe Müftüsü Hasan Dinç, ilçe protokolü, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

İftar öncesi masaları ziyaret eden Rektör Alişarlı, tüm konukların ve öğrencilerimizin rahmet, bereket ve mağfiret ayı Ramazan’ı Şerîf’ini tebrik etti. Yeniçağa İlçe Müftüsü Hasan Dinç, dua okudu.  İftar sonrası Rektör Alişarlı, öğrencilerimizle sohbet etti.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/bkid
    Önceki İçerikRektör Alişarlı, öğrencilerimizle kitap okudu