Rektör Alişarlı, öğrencilerimizle kitap okudu

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, bu yıl 25 ve 31 Mart günleri arasında düzenlenen 60. Kütüphane Haftası kapsamında, 81 ilimizle eş zamanlı olarak Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi’nde gerçekleştirilen kitap okuma etkinliğine katıldı.

Öğrencilerle birlikte bir süre kitap okuyan Rektör Alişarlı, Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi anons odasından öğrencilere seslenerek, bu yıl sürdürülebilir bir dünyaya dikkat çekmek amacıyla 81 ilde aynı anda kitap okunduğunu vurgulayarak, tüm öğrencilerimizin 60. Kütüphane Haftası’nı kutladı.

Okuma etkinliğine Rektör Alişarlı’nın yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre Tandırlı, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Aynur Ersoy Çavaç, akademik-idari personel ve öğrenciler katıldı.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/kro3
    Önceki İçerikSpor ve Rekreasyon Topluluğu, Bolu AFAD eğitimlerine katıldı