Rektör Alişarlı, Orta Karadeniz Kariyer Fuarı’na Katıldı

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda Mart ayı boyunca 11 bölgede gerçekleştirilecek bölgesel kariyer fuarlarının ilki olan Orta Karadeniz Kariyer Fuarı (OKAF), 6 paydaş üniversitenin katılımıyla Ondokuz Mayıs Üniversitesi ev sahipliğinde başladı. Fuara, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’da katıldı.

Üniversiteler, kamu-özel sektör kurumları ve meslek odalarının iş birliğinde “Yetenek Her Yerde” temasıyla düzenlenecek bölgesel kariyer fuarları, Mart ayı boyunca sırasıyla Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu, İpekyolu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Güney, Ege, Trakya ve Batı Karadeniz bölgelerinde gerçekleştirilecek.

İlki 2 ve 3 Mart 2022 tarihlerinde Samsun’da Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde gerçekleştirilen Orta Karadeniz Kariyer Fuarı’nın açılışına, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’da katıldı. Fuar etkinliklerine katılan Rektör Alişarlı, kamu ve özel sektör kuruluşlarının stant alanlarını ziyaret ederek, iş veren yönetici ve temsilcilerine fuarda başarılar diledi.

Bölgesel Kariyer Fuarları, Batı Karadeniz Kariyer Fuarı (BATIKAF) olarak Üniversitemiz ev sahipliğinde 25 ve 26 Mart 2022 tarihlerinde 16 paydaş üniversitenin katılımıyla gerçekleştirilecek.

Önceki İçerikErasmus Öğrenci Öğrenim Hareketliliği başladı (KA131-2021 Bütçesi)
    Sonraki İçerikÖz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert’ten, Rektör Alişarlı’ya Ziyaret