Erasmus Öğrenci Öğrenim Hareketliliği başladı (KA131-2021 Bütçesi)

• – Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği (KA131-2021 Bütçesi) başvuruları başlamıştır.
    • – Başvuru ile ilgili genel bilgiler aşağıda linkte yer alan ilanda yer almaktadır.

– Başvurular 28 Şubat 2022 – 14 Mart 2022 tarihinde gerçekleşecektir. Başvurular 14 Mart 2022 mesai bitiminde (17:00) sona erecektir.

• Programdan yararlanabilmek için başvuruda bulunacak olan ön lisans ve lisans öğrencilerinin son transkript notları 4 üzerinden en az 2,20 (100’lük sistemde karşılığı belirtilecek), yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin ise 4 üzerinden 2,5 olmalıdır.
    • Başvuruda Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu’nun yapmış olduğu aşağıda belirtilen 2 (iki) sınavın birinden 100 üzerinden en az 60 puan almış olmak ya da YÖKDİL, YDS gibi ÖSYM tarafından eşdeğerliliği kabul edilmiş yabancı sınavlarından en az yukarıda belirtilen puanları almış olmak gerekmektedir (İngilizce Öğretmenliği ve Mütercim Tercümanlık Bölümü öğrencileri için 100 üzerinden en az 80 puan almış olmak).

BAİBÜ Yabancı Diller Yüksekokulu’nun yaptığı, Erasmus başvurusunda kabul edilecek sınavlar:

• 23 Ekim 2021 tarihli Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı
    • 02 Mart 2022 tarihli Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı

– Başvuru sonuçları 15 Mart – 30 Mart tarihleri arasında https://erasmus.ibu.edu.tr/  adresinden yayınlanacaktır.

– Sonuçlar açıklandıktan sonra başvurulara itirazda bulunmayan isteyen adaylar için 2 gün itiraz süresi verilecektir. İtiraz tarihleri sonuçlarla birlikte açıklanacaktır.

– Nihai sonuçlardan sonra adayların süreçle ilgili ne yapmaları gerektiğini anlatan bir bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Toplantı tarihi ve yeri daha sonra açıklanacaktır.

– Başvuru sisteminde yaşanabilecek TEKNİK sorunlar durumunda, sorunun detaylarını da yazarak erasmus@ibu.edu.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Önceki İçerikÇevre Bakanlığı’ndan Diş Hekimliği Fakültemize Sıfır Atık Belgesi Verildi
    Sonraki İçerikRektör Alişarlı, Orta Karadeniz Kariyer Fuarı’na Katıldı