Rektör Alişarlı, Afrikalı Öğrencilerimizle İftar Açtı

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Nijerya, Mali, Kenya, Tanzanya, Çad, Sudan, Burkina Faso, Eritre ve Somali’den ülkemize gelip Üniversitemizde öğretim gören uluslararası öğrencilerimizin iftar sofrasına konuk oldu.

Öğrenci evinde düzenlenen iftar yemeğine; Rektör Alişarlı’nın yanı sıra Genel Sekreter İhsan Ağcan ile TÖMER Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Yılmaz Bacaklı ve Bolu Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Hayreddin Özden katıldı.

Uluslararası öğrencilerimiz, TÖMER’de görev yapan Öğr. Gör. Muhammed Şenses danışmanlığında hazırladıkları iftar sofrasında, ülkelerine özgü geleneksel lezzetleri konuklarına ikram ettiler.

İftarda, ülkemizde ve gönül coğrafyamızda sürdürülen Ramazan gelenekleri ile üniversitemizdeki eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında sohbet edildi. İftarın sonunda Rektör Alişarlı, uluslararası öğrencilerimize çeşitli hediyeler verdi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/ey2q
    Önceki İçerikKütüphane Ramazan Bayramı Resmi Tatil Duyurusu