BAİBÜ’lü Öğrencilerden Depremzede Çocuklara Bayram Hediyesi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğrencileri, depremzede çocuklar için el emeği göz nuru oyuncaklardan oluşan bayram hediyeleri hazırladı.

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Bölümü 2’nci sınıf öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında, Doç. Dr. Pelin Aksüt Arslan ilebirlikte “Oyuncağına sarıl!” projesini hayata geçirdi.

Proje kapsamında, çocuklarımızın yüzlerindeki gülümsemenin her daim devam etmesini dileyen öğretmen adayı 68 öğrencimizin, yaşadıkları illerde örüp diktiği oyuncaklar, tokalar ve yastıklardan oluşan 1000 oyuncak, Hatay’ın İskenderun, Arsuz ve Samandağ ilçelerindeki çadırkentlerde yaşayan çocuklara bayram hediyesi olarak verildi.

Bolulu gönüllü Ayşe Aydın tarafından bölgeye götürülen oyuncaklar, 14, 15 ve 16 Nisan 2023 tarihlerinde depremzede çocuklara ulaştırıldı.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/mnij
    Önceki İçerikRektör Alişarlı, Afrikalı Öğrencilerimizle İftar Açtı