Öğrencimiz Merve Nur Türkiye Şampiyonu Oldu

Milli Okçu öğrencimiz Merve Nur Eroğlu, Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen 2023 Para Okçuluk Bahar Kupası’nda Klasik Yay kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.

24 ve 25 Nisan 2023 tarihlerinde Antalya’nın 100. Yıl Okçuluk Tesisleri’nde gerçekleştirilen Para Okçuluk Bahar Kupası’na, 12 ilden 12’si kadın 44 sporcu katıldı. 6 kategoride bireysel finallerin yapıldığı organizasyonda Klasik Yay kategorisi kadınlarda Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü 3’üncü sınıf öğrencimiz Milli Okçu Merve Nur Eroğlu, Türkiye Şampiyonu olarak altın madalyayı boynuna taktı.

Merve Nur, 2023 Milli Takım Kadrosunda

Merve Nur ayrıca, toplam 134 puanla 2023 Milli Takım kadrosuna 1’inci sıradan girme başarısı ile ay yıldızlı forma giyerek ülkemizi temsil edecek.

Rektör Alişarlı’dan Tebrik Mesajı

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, okçuluktaki performansıyla gerek ülkemizdeki gerekse Avrupa ve Dünya’daki prestijli şampiyonalarda aldığı derecelerle göğsümüzü kabartan değerli öğrencimiz Merve Nur’u tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/lk9a
    Önceki İçerikKussayinov Avrasya Beşeri Bilimler Enstitüsü ile Üniversitemiz İkili Anlaşma İmzaladı
    Sonraki İçerikBaysal Teknoloji Takımı TEKNOFEST öncesinde Rektör Alişarlı’yı Ziyaret Etti