Baysal Teknoloji Takımı TEKNOFEST öncesinde Rektör Alişarlı’yı Ziyaret Etti

TEKNOFEST ön elemelerini başarıyla geçerek finallere kalan, Seedrone Tohumlama Aracı’nı geliştiren Üniversitemiz Baysal Teknoloji Takımı Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarete BAİBÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Özyurt ve projenin danışmanlığını yürüten Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Elektronik ve Otomasyon Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Muhsin Uğur Doğan ve Baysal Teknoloji Takım Kaptanı Erdem Alkan katıldı.

Proje danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Muhsin Uğur Doğan Seedrone Tohumlama Aracı’nın tasarım ve geliştirme süreçleri ile teknik özellikleri hakkında Rektör Alişarlı’yı bilgilendirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Alişarlı, nazik ziyaretlerinden dolayı Dekan Özyurt, Doğan ve Alkan’a teşekkür etti. Çalışmalarının gurur verici olduğunu ifade eden Alişarlı yarışmalardan ödülle dönmelerini temenni ederek finallerinde başarılar diledi.

Ziyaret ardından Rektör Alişarlı, TEKNOFEST 2023’te Üniversitemiz standında görevli olan personellerimizi ve finallere katılacak Baysal Teknoloji Takımını İstanbul’a bizzat uğurladı.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/6t7n
    Önceki İçerikÖğrencimiz Merve Nur Türkiye Şampiyonu Oldu
    Sonraki İçerikİlim Yayma Cemiyeti ve Milli Türk Talebe Birliği Bolu Şubelerinden Rektör Alişarlı’ya Ziyaret