Kampüs Karşılama Festivalinde bugün -13-

Üniversitemiz Rektörlüğünün organize ettiği Kampüs Karşılama Festivali çeşitli etkinliklerle Gölköy Kampüsünde devam ediyor.

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği Cam Boncuk Atölyesi etkinliğine Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Karaca ve akademik-idari personel ile öğrenciler katıldı. Etkinlikte boncuk yapımı hakkında bilgi verilirken katılımcılar örnek boncuk uygulama çalışması yaptı.

Üniversitemiz Eğitim Fakültesinin festival kapsamında düzenlediği Yaratıcı Etkinlikler Atölyesi etkinliğinde eğlenceli anlar yaşandı. Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Karaca ve akademik-idari personel ile öğrencilerin katıldığı etkinlikte; Kolay Ebru Tekniği, Sanat Kili Çalışmaları, Mukavvayla Çerçeve Boyama ve Küçülen Kağıtlardan Anahtarlık v.b Yapmak etkinlikler gerçekleştirildi.

Bugünkü etkinlikler Üniversitemiz Öğr. Üyesi Doç. Dr. Mehriban Aliyeva ile Üniversitemiz Öğrencisi Fahri Ahundov’un Kongre Merkezi Yeşil Salonda vereceği Piyano Eşlikli Tar Konseri ile son bulacak.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/r27h
    Önceki İçerikT3 AI Lisans Araştırmacı Burs Programı Başvuruları Başladı