Kampüs Karşılama Festivali renkli görüntülerle devam ediyor – 11

Üniversitemiz Rektörlüğünün düzenlediği Kampüs Karşılama Festivali tüm hızıyla sürüyor.

Festival kapsamında Güzel Sanatlar Fakültesinin organize ettiği Çini Atölyesi etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliğe Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Karaca ve akademik-idari personel ile öğrenciler katıldı. Türk Çini Sanatının tanıtıldığı etkinlikte katılımcılar 5×5 çini üzerinde dekor denemeleri yaptı.

Festivalde çeşitli müzik grupları da sahne alırken Aktivite Merkezi önünde Üniversitemiz topluluklarından Aşk ve Neva Türk Sanat Müziği Topluluğu etkinliğe katılan dinleyicilere Türk Sanat Müziğinin eşsiz eserlerini enstrümental ve sözlü olarak sundu.

Eğitim Fakültesinin festival kapsamında düzenlediği Yaratıcı Etkinlikler Atölyesi etkinliğinde eğlenceli anlar yaşandı. Kolay Ebru Tekniği, Sanat Kili Çalışmaları, Mukavvayla Çerçeve Boyama ve Küçülen Kağıtlardan Anahtarlık v.b Yapmak etkinlikleriyle katılımcılar eğlenceli anlar yaşayıp yaratıcılığını gösterdi.

Angora Gitar Üçlüsü adlı grubun düzenlediği konserde ise grubun seslendirdiği klasik pop müziği eserlerine katılımcılar da eşlik etti.

Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun festival kapsamında gerçekleştirdiği etkinliklere Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Karaca katılırken 3D Baskı, Atık Malzemelerden Çanta Tasarımı, Akıl Oyunları ve Yap-boz etkinlikleri katılımcıların ilgisini çekti.

Festival 19:30’da Tayfaband grubunun festival kapsamında düzenleyeceği pop konseriyle devam edecek.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/myrl
    Önceki İçerikİletişim Fakülteleri Dekanlar Konseyi Çalıştayına geri sayım başladı.