Hentbol Takımımızdan Tarihi Başarı: “Bekle bizi ÜniLig Hentbol Süper Ligi, BAİBÜ geliyor”

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Erkek Hentbol Takımı, 19-23 Aralık 2022 tarihleri arasında Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nde düzenlenen ÜniLig Bölgesel Grup Maçlarında namağlup şampiyon oldu.

Antrenör Dr. Öğr. Üyesi Devrim Bulut ve Kafile Başkanı Arş. Gör. Koray Gökmen yönetimindeki Hentbol Takımımız ÜniLig Bölgesel Grup Maçlarında; Kocaeli Üniversitesi’ni 41-17; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ni 62-27 ve Uludağ Üniversitesi’ni 38-23’lük gibi farklı skorlarla mağlup ederek yarı finale yükseldi.

22 Aralık Perşembe günü yapılan yarı final maçında Yalova Üniversitesi’ni 48-23’lük skorla deviren hentbol takımımız, finalde karşı karşıya geldiği Ege Üniversitesi’ni de 40-23’lük skorla yenmeyi başardı.

Bu büyük başarı ile aynı zamanda milli takım oyuncuları Eray Karakoç ve Doğukan Özdemir’in de aralarında olduğu 11 sporcudan oluşan BAİBÜ Hentbol Takımımız, 2023 Bahar Dönemi Süper Lig’e Yükselme Maçlarında Üniversitemizi temsil etmeye hak kazandı. BAİBÜ hentbol Takımımızın gösterdiği üstün başarı ve yüksek performansı ile Hentbol Süper Ligine yükselmesi bekleniyor.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/lanj
    Önceki İçerikEğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Bölümü Öğrencilerinden Konser