Hemşirelik Öğrencilerinden Sağlık Temalı Çocuk Şenliği

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencileri, sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivitenin önemine dikkat çekmek amacıyla Karaçayır Parkı’nda çocuk şenliği düzenledi.

Bolu Belediyesi iş birliği ile Sağlık Bilimleri Fakültesi Halk Sağlığı Hemşireliği Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Makbule Tokur Kesgin, Dr. Öğr. Üyesi Songül Çağlar ve Öğr. Gör. Seher Zengin danışmanlığında Hemşirelik Bölümü 3’üncü sınıf öğrencilerimiz Ayşe Gizem Uğur, Handan Aktaş, Esma Nur Tom, Zeynep Yat, İrem Çakar, Göknur Göğebakan, Sevde Solmaz, Gizem Betül Kutluer ve Rümeysa Önlüel tarafından düzenlenen şenliğe ilgi büyük oldu.

Şenlikte 100 çocuğa, ebeveyn ve velileri ile birlikte sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivitenin önemi anlatıldı. Eğlenceli müzikler eşliğinde oyunlar oynayan çocuklara, teknolojiyi doğru kullanma konusunda bilgilendirme yapıldı. Resim, parmak ve yüz boyama, patates baskı gibi etkinlikler gerçekleştirildi. Çocuklara, sosyal hayatın sanal ortamda değil gerçek hayatta yaşandığına dair mesajlar verildi.

Güzel bir bahar gününde, yaşıtlarıyla bir arada olmanın ve eğlenmenin keyfini çıkaran çocuklar, bu tür etkinliklerin daha çok yapılmasını istedi; üniversiteli ablalarına teşekkür etti.

Önceki İçerikDiş Hekimliği Fakültesi’nin Fidan Dikim Etkinliğine Rektör Alişarlı da Katıldı
    Sonraki İçerikRektör Alişarlı, Proje Ortağımız Altındağ Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin Bilim ve Sanat Etkinliklerine Katıldı