Rektör Alişarlı, Proje Ortağımız Altındağ Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin Bilim ve Sanat Etkinliklerine Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Milli Eğitim Bakanlığı’ndan ödüllü “Kariyerine Işık Tut” eğitim projesini birlikte yürüttüğümüz Bolu Ankara Altındağ Belediyesi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin düzenlediği bilim ve sanat etkinliklerine katıldı.

Etkinliklere; Rektör Alişarlı’nın yanı sıra Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerafettin Çilkara, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Özyurt ve Genel Sekreter İhsan Ağcan, Bolu Milli Eğitim Şube Müdürleri Uğur Sönmezel ve Mehmet Bilgiç, Okul Müdürü Recep Hoşcan ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Rektör Alişarlı, Bilim Tutkunu Gençlerin Projelerini İnceledi

Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ve protokol üyeleri, Bolu Ankara Altındağ Belediyesi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından, TÜBİTAK’ın 4006 Bilim Fuarları Destek Programı kapsamında, 25 ve 26 Mayıs 2022 tarihlerinde düzenlenen bilim fuarında, meraklı ve yaratıcı gençlerle bir araya gelerek, projelerini inceledi. Proje Yürütücüsü Ümit Fedai Akkaya ve öğrencilerden projeler hakkında bilgi alan Rektör Alişarlı, öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Rektör Alişarlı ve beraberindeki katılımcılar daha sonra, Meslek Dersleri Öğretmeni Tenzile Akman ve öğrencileri tarafından hazırlanan Karma Hüsn-i Hat ve Resim Sergisi’nin açılışını yaptı. Sergiyi gezerek eserleri tek tek inceleyen Rektör Alişarlı, kıymetli eserlerde imzası olan Tenzile Akman ve öğrencilerini kutlayarak, başarılar diledi.

Kariyer Işık Tut Eğitim Projesini Birlikte Yürütüyoruz

Üniversitemiz, Bolu Ankara Altındağ Belediyesi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile birlikte, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’nün Türkiye genelindeki imam hatip liseleri arasında düzenlediği İyi Örnekler yarışmasında dereceye giren Kariyerine Işık Tut eğitim projesini birlikte yürütüyor.

Önceki İçerikHemşirelik Öğrencilerinden Sağlık Temalı Çocuk Şenliği
    Sonraki İçerikYENİGIDAM, Bolu’daki Sanayi Temsilcileriyle Bir Araya Geldi