Dünya Arapça Günü etkinliği gerçekleştirildi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Dad Öğrenci Topluluğunun düzenlediği Dünya Arapça Günü etkinliği Kongre Merkezi Bordo Salonda gerçekleştirildi.

Etkinliğe Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz, Bolu İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Dad Öğrenci Topluluğu Danışmanı Prof. Dr. Halit Karatay ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Etkinliğin açılışı Kur’an-ı Kerim tilavetiyle yapıldı ve ardından İstiklal Marşı ile Birleşmiş Arap Marşı okundu. Etkinlikte tiyatro gösterileri, bilgi yarışması yapıldı ve ilahiler söylendi.

Etkinlik kapsamında Gazze için Filistin Fotoğraf Sergisi düzenlenirken, aynı zamanda Filistin tanıtma standı da ziyaretçilere açıldı. Etkinliğe katılanlara 350’ye yakın kitap hediye edildi. Arap ülkelerinden getirilen yöresel ikramlar katılımcıların beğenisine sunuldu.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/7rt3
    Önceki İçerikGüzel Sanatlar Fakültesi’nden seramik sergisi
    Sonraki İçerikAnnelerimize “Enerji Akademisi” başlığı altında iki eğitim verildi