Güzel Sanatlar Fakültesi’nde kalite toplantısı yapıldı

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Coşkun Karaca başkanlığında kalite toplantısı gerçekleştirildi.

Kalite sistemi ve kalite süreçlerinin iyileştirilmesinin ele alındığı toplantıya; Prof. Dr. Coşkun Karaca’nın yanı sıra Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Serkan Ece, Kalite Koordinatör Yardımcıları Prof. Dr. İbrahim Çakır, Prof. Dr. Zeki Arsal, Prof. Dr. Fatih Konur, Doç. Dr. Nezih Okur ve Doç. Dr. Nuriye Özengin ile akademik ve idari yönetici ve personel katıldı.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Serkan Ece’nin açılış konuşmasının ardından Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Pakize Kayadibi tarafından Fakülte 2023 Öz/Akran değerlendirme, öğrenci ve mezun çalıştay sonuçları ve kalite süreçlerinin iyileştirilmesine yönelik yapılacak çalışmalarla ilgili sunum gerçekleştirildi.

Kalite kültürünün önemi vurgulandı

Toplantıda, Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Coşkun Karaca, Üniversitemiz kalite sistemi hakkında ayrıntılı bilgi verdi; kalite kavramının sadece bir süreç değil aynı zamanda kültür olduğunu vurgulayan Karaca, kalite anlayışını güçlendirmek için iş birliği ve dayanışmanın önemine işaret etti.

Koordinatör Yardımcısı akademisyenlerimizce; liderlik, kalite ve yönetim, eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme ve toplumsal katkı başlıkları altında izleme, iyileştirme ve değerlendirme süreçleri ile ilgili sunumlar yapıldı. Toplantı kapsamında, kalite standartlarının yükseltilmesi, öğrenci memnuniyeti ve akademik başarıların artırılmasına yönelik atılacak adımlar görüşüldü.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/1orj
    Önceki İçerikÜnilig Muay Thai’de 4 madalya, 1 Kupa