Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Akreditasyon Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi’nde, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) akreditasyon süreçlerine ilişkin bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Serkan Ece, BAİBÜ Akreditasyon Danışma Kurulu Üyesi Doç. Dr. Anıl Rakıcıoğlu Söylemez ve Güzel Sanatlar Fakültesi akademik personeli katıldı.

Toplantıda, BAİBÜ Akreditasyon Danışma Kurulu Üyesi Doç. Dr. Anıl Rakıcıoğlu Söylemez, akreditasyonun önemi ve YÖKAK sürecinin detaylarını fakülte öğretim üyeleriyle paylaştı. Söylemez, YÖKAK’ın eğitimde kalite standartlarını yükseltme amacını vurgulayarak, akreditasyon sürecinin aşamalarını ve fakülte için sağlayacağı katkıları aktardı.

Toplantı sonunda Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Serkan Ece katkılarından dolayı Doç. Dr. Rakıcıoğlu Söylemez’e teşekkür belgesi verdi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/jb09
    Önceki İçerikİsmail Akgül ve beraberindeki heyetten Üniversitemize ziyaret