Grafik Tasarım Programından mezuniyet sergisi

Üniversitemiz Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu mezuniyet töreninin ardından Tasarım Bölümü Grafik Tasarım Programı öğrencilerinin çalışmalarından oluşan mezuniyet sergisinin açılışı yapıldı.

İzzet Baysal Kültür Merkezi Sergi Salonundaki açılışa; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rahmi Yücel, Bolu Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Keskin, Genel Sekreter İhsan Ağcan, Sergi Koordinatörü Öğr. Gör. Nezahat Dilekçi, akademik ve idari yönetici ve personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Sergide; bu yıl mezun olan öğrencilerimizin çalışmalarının yanı sıra pandemi süreci ve Kahramanmaraş depremleri nedeniyle çalışmalarını sergileyememiş mezunlarımızın eserleri de yer aldı.

Desen, renk teorisi, özgün baskı, illüstrasyon, bilgisayar destekli tasarım, ambalaj tasarımı, yaratıcı fikir geliştirme, tipografi, reklam ve tanıtım fotoğrafçılığı ve masaüstü yayıncılık konularını işleyen dersler kapsamında yapılmış 100’ü aşkın eser sergilendi.

Geleneksel tekniklerden modern tekniklere geçişlerin yapıldığı sergide, animasyon ve reklamlar, çalışmalar üzerine yerleştirilen QR kodlar okutularak izlenebildi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/4kb2
    Önceki İçerikFinallere hazırlanan öğrencilerimize çorba ikrâmı
    Sonraki İçerikÖğrencilerden toplumsal dayanışmaya örnek çalışma