Gölköy kampüsünün alt yapı ve peyzajı yenileniyor

Üniversitemiz Gölköy Kampüsü’nde yenileme ve bakım-onarım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Kampüsümüzü daha modern ve güvenli hale getirecek çalışmalar, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’nın talimatıyla devam ediyor.

15 Temmuz Bulvarı başta olmak üzere 1200 metre uzunluğundaki yolda, yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yolun alt yapısı ve yağmur suyu kanalları ile kaldırımlar modernize ediliyor. Bulvarın çehresi yenileniyor.

Öğrenci ve personelin, geceleri ışıl ışıl bir kampüste güven içinde çalışabilmesi için kampüsün her köşesinde enerji tasarruflu aydınlatma sistemleri kuruluyor. Gölköy’ün doğal güzelliği ile uyum içinde yapılan aydınlatmalarda enerji tasarrufu ön planda tutuluyor.

Öğrencilerimizin modern bir ortamda daha sağlıklı beslenmesine katkı sunmak amacıyla öğrenci yemekhanesinin kapasitesi ve yemek sayısı artırılıyor.

Fakülte ve yüksekokulların çatı ve binalarında gerekli bakım-onarım ve yenileme çalışmaları yapılıyor. İzzet Baysal Kültür Merkezi’ndeki konferans salonlarında tadilat, yenileme ve modernizasyon yapılıyor; merkezin camla kaplı ön cephesi daha sağlıklı hale getiriliyor.

Mühendislik Fakültesi’ne ek, yeni laboratuvar binasının yapımı ile Diş Hekimliği Fakültesi akreditasyon çalışmaları kapsamında bina içinde ve dışında bakım onarım, kapı yenileme ve boya çalışmaları yürütülüyor.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/5gww
    Önceki İçerikTaziye Mesajı (Kenan Işık’ın Vefatı)