Geleneksel Türk Sanatları Öğrencilerinden Tezhip ve Hat Sergisi

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü öğrencilerinin hazırladığı Tezhip ve Hat Sergisi düzenlendi.

Güzel Sanatlar Fakültesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Galerisi’nde açılan sergiyi, Mengen Kaymakamı Ekrem Ender Ergün, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Him, Genel Sekreter İhsan Ağcan, Üniversitemiz Senato ve Yönetim Kurulu Üyeleri, daire başkanları, akademisyenler, Hattat Kadir Sakoğlu ve Kaligraf Zafer Akbayır ile öğrenciler gezdi.

Öğretim Elemanları Nurhan Böyükyılmaz ve Sevban Esra Sarı danışmanlığında hazırlanan sergide öğrenciler, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Hattat Kadir Sakoğlu, Hüsn-i Hat sanatında kullanılan malzemelerle ilgili temel bilgiler anlattı.

Önceki İçerikRektör Alişarlı Bolu Valisi Erkan Kılıç’ı Ziyaret etti
    Sonraki İçerik31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü’nde BAİBÜ’de Yürüyüş Etkinliği Düzenlendi