https://ibu.edu.tr/Website/Default.aspx
https://ibu.edu.tr/Website/Default.aspx
https://ibu.edu.tr/Website/Default.aspx
https://ibu.edu.tr/Website/Default.aspx

3. Seramik Sanatı Eğitimi Konferansı, AİBÜ’de Başladı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) ve Seramik Sanatı Eğitimi ve Değişimi Derneği (SSEDD) iş birliği ile düzenlenen 3. Seramik Sanatı Eğitimi Konferansı başladı. 3...

AİBÜ-MEB İşbirliği İle ‘Eğitimde Drama Teknikleri Kursu’

Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü İşbirliği Protokolüne dayanarak düzenlenen 'Eğitimde Drama Teknikleri Kursu' Projesi Bakanlık bünyesindeki okullarda görev yapan öğretmenlere...

AİBÜ, Bişkek’te Düzenlenen KÜNİB Eğitim Fuarına Katıldı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ), Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’te düzenlenen Kafkasya Üniversiteler Birliği (KÜNİB) 6.Olağan Kongresi ve Üniversiteler Eğitim Fuarına katıldı. Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi’nin ev...

Aday Öğretmenlere AİBÜ’de Tanıtım Semineri…

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) ile Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında, geçtiğimiz Şubat ayında atamaları yapılarak eğitim camiasına katılan...

Sporda Kariyer Günleri AİBÜ’de Yapıldı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (AİBÜ) Sporda Kariyer Günleri sempozyumu düzenlendi. Yrd. Doç. Dr. Müberra Çelebi ve Yrd. Doç. Dr. Yeşer Eskicioğlu koordinatörlüğünde BESYO Spor...

AİBÜ Gerede MYO, CNC Tezgâh Üretti

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Gerede Meslek Yüksekokulu’nda CNC tezgâh üretildi. Makine Resim Konstrüksiyon Programı Öğretim Görevlisi Hasan Durgut ve öğrencileri, eğitim amaçlı kullanılmak...

Mutfağın Duayen Kadınlarından Öğrencilere Altın Tavsiyeler…

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Mengen Meslek Yüksekokulu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle düzenlediği etkinlikte, Aşçılık programı ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları...

Rektör Coşkun’dan, Aşçılık ve Gastronomi Öğrencilerine Peynir ve Gastronomi Hakkında Seminer

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile Aşçılık Programı öğrencilerine ‘Peynir ve Gastronomi’ konulu seminer...

AİBÜ’de Akademisyenlere Yönelik Öğretim Süreci Uygulamaları Semineri…

Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (AİBÜ) öğretim sürecinde kullanılan öğretim strateji, yöntem ve teknikleri ile ölçme ve değerlendirme uygulamaları konusunda akademisyenleri bilgilendirmek amacıyla seminer düzenlendi....

“Öğretim Süreci ve Ölçme-Değerlendirme” Eğitim Semineri

Sayın Öğretim Üyeleri/Öğretim Elemanları, Üniversitemizin Eğitim Fakültesi, Ölçme ve Değerlendirme alanında Uzman Öğretim Üyeleri Doç.Dr. Zekeriya Nartgün, Yrd. Doç. Dr. Sevilay Kilmen ve Yrd. Doç....