Edebiyatımızın Kandilleri adlı program gerçekleştirildi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Önder Gençlik Topluluğunun düzenlediği Edebiyatımızın Kandilleri adlı program Kültür Merkezi Pembe Salonda gerçekleştirildi.

Etkinliğe Eski Milletvekili Mustafa Yünlüoğlu ile akademisyenler ve öğrenciler katılırken Üniversitemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdülkadir Dağlar konuşmacı olarak katıldı.

Kısa bir sunumun ardından, Üniversitemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdülkadir Dağlar Türk Edebiyatının önemli isimlerinden Yunus Emre ile ilgili sunum yaptı. Yunus Emre’nin hayatı ve eserleri hakkında bilgi veren Dağlar katılımcılara teşekkür ederek sunumunu bitirdi.

Sunumun ardından Üniversitemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdülkadir Dağlar’a 20. dönem Bolu Milletvekili Mustafa Yünlüoğlu teşekkür plaketi verdi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/hzgu
    Önceki İçerik100. Yıl Karma Sergisi