BAİBÜ, 2024-2028 Dönemi İçin Yol Haritasını Belirledi

Üniversitemiz; geleceğe yön veren, yenilikçi ve sürdürülebilir bir eğitim anlayışı ve stratejik hedefleri doğrultusunda hazırlanan 2024-2028 Stratejik Planı Kitabını kamuoyunun bilgisine sunarız.

Bu stratejik plan, Üniversitemizin; misyonunu, vizyonunu, değerlerini ve farklılaşma stratejisini içermektedir.

Stratejik planımızın temelleri, detaylı bir hazırlık süreci ve kapsamlı bir durum analizi üzerine kurulmuş olup, bu süreçte Üniversitemizin güçlü ve zayıf yanları, zorlukları ve fırsatları detaylı bir şekilde değerlendirilmiştir.

Belirlenen stratejiler; sürdürülebilir bir akademik başarı ve toplumsal katkı sağlama hedefine odaklanmaktadır.

Stratejik planımıza dair detayları incelemek için [BAİBÜ 2024-2028 Stratejik Plan (Flip)] adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/deqq