Berat Kandili Mesajı
Berat Kandilinizi kutlar, bu mübarek gecenin tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini dilerim.
Prof. Dr. Mustafa Alişarlı
Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü
Tabiatın Kalbi Bolu Çalıştayı
Tarih: 2-3 Mayıs 2018
Yer: Abant Palace Otel
ÇALIŞTAY PROGRAMI
Fikrinle Teknolojiye Yön Ver/Hack-Athon Düzce
Düzce Üniversitesi ve Düzce Teknopark işbirliği ile düzenlenen Hackathon Düzce, 4-5-6 Mayıs 2018 tarihlerinde Düzce Teknopark Kuluçka Merkezi Fuaye Alanı'nda gerçekleştirilecektir. 48 saat boyunca...
YÖK Üstün Başarı Ödülleri 2018 Yılı Başvuruları
Yüksek Öğretim Kurumları Üstün Başarı Ödülleri 2018 Yılı Başvuruları
Başvuru Son Tarih: 4 Haziran 2018
Ayrıntılı Bilgi: http://www.yok.gov.tr/web/odul/basvuru-sartlari
Sempozyum:Spor Kulüplerinde Staj İmkanları ve Su Sporları
Abant İzzet Baysal Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu
Spor Kulüplerinde Staj İmkanları ve Su Sporları Sempozyumu
Tarih: 02.05.2018, Çarşamba
Saat: 13.00
Yer: Kültür Merkezi Pembe Salon
Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Sergisi
Abant İzzet Baysal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Melek ŞAHİNDOKUYUCU Atölyesi Öğrencileri "Kağıt Yorumlamaları" Resim Sergisi
TÜBİTAK Popüler Bilim Yazarlığı Söyleşisi
TÜBİTAK Popüler Bilim Yazarlığı Söyleşisi
Konuşmacılar: TÜBİTAK Popüler Bilim Dergileri Yazarları
Yer: AİBÜ Kültür Merkezi Mavi Salon
Tarih: 20 Nisan 2018 Saat: 14:00
Klinik Araştırmalar Etik Kuruluna Yapılacak Başvurular Hakkında Duyuru
Üniversitemiz Klinik Araştırmalar Etik Kuruluna yapılacak başvurular http://etikkurul.ibu.edu.tr/ web sayfası üzerinden yapılacak olup, ilgililere önemle duyurulur.
19.04.2018
AİBÜ Klinik Araştırmalar Etik Kurulu
Seminer “Patent nasıl Alınır”
Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü Tekneoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi Seminer "Patent nasıl Alınır"
Konuşmacı: Kamer Aydınalp
Yer: AİBÜ Kültür Merkezi Pembe...
YENİGIDAM Seminer “Innovation in Liquid FoodProcessing”
AİBÜ Yenilikçi Gıda Teknolojileri Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Seminer
"Innovation in Liquid FoodProcessing"
Konuşmacı: Prof. Dr. Mohammed Farid
Yer: AİBÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi (Ek Bina II)...