Doğanın Kalbinde Sağlık Turizmi Çalıştayı başladı

Üniversitemizin ev sahipliğini yaptığı Doğanın Kalbinde Sağlık Turizmi Çalıştayı Kültür Merkezi Pembe Salonda başladı.

Etkinliğe Bolu Valisi Erkan Kılıç, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seyit Köse, Bolu İl Kültür Turizm Müdürü Hakan Doğanay, akademisyenler ve turizm odaklı firmaların temsilcileri katıldı.

Etkinlikte açılış konuşmasını Bolu İl Kültür Turizm Müdürü Hakan Doğanay gerçekleştirdi. Katılımcıları selamlayarak konuşmasına başlayan Doğanay ülkemizdeki ve Bolu’daki turizm faaliyetlerine dair bilgi verdi. Çalıştayın hayırlı olmasını temenni eden Doğanay etkinlikte emeği olanlara teşekkür etti.

Bolu İl Kültür Turizm Müdürü Hakan Doğanay’ın ardından kürsüye gelen Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seyit Köse katılımcılara teşekkür ederek sözlerine başladı. Sağlık turizminin Türkiye ve Bolu için yeni bir sektör olduğunu dile getiren Köse sağlık turizmi hakkında bilgi verip çalıştayın düzenlenmesinde emeği olanlara teşekkür etti.

Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seyit Köse’nin ardından söz alan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı katılımcıları selamlayarak sözlerine başladı. Bolu’nun turizm potansiyelini değerlendiren Alişarlı, çalıştayların önemini vurguladı. Çalıştayın hayırlara vesile olmasını temenni eden Alişarlı çalıştayda emeği olanlara şükranlarını sundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’nın ardından kürsüye gelen Bolu Valisi Erkan Kılıç katılımcılara teşekkür ederek konuşmasına başladı. Bolu’nun turizm alanında olması gereken yerde olmadığını ifade eden Kılıç Bolu’nun turizm potansiyeli hakkında konuştu. Çalıştayın yol gösterici olacağını dile getiren Kılıç çalıştayın düzenlenmesinde emeği olanlara teşekkür etti.

Açılış konuşmalarının ardından moderatörlüğünü Üniversitemiz Turizm Fakültesi Öğr. Üyesi Prof. Dr. Asım Saldamlı’nın yaptığı panele geçildi. Panelde Uluslararası Sağlık Turizmciler Sendikası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Berkay Tulpar, Koru Sağlık ve Turizm Grubu İcra Kurulu Başkan Danışmanı Handan Durmuşoğlu ve Koru Sağlık Grubu Koru Hastaneleri Uluslararası Kurumsal İlişkiler Kıdemli Direktörü Sait Ceritoğlu panelist olarak yer aldı.

2 gün sürecek olan çalıştayda Bolu’daki arz talep analizi, sağlık turizmine yönelik eğitim ve nitelikli insan kaynağının artırılması, ulusal sağlık turizmi satış ve pazarlama stratejisi, paydaşların uluslararası standardizasyon sertifikasyon akreditasyonu ve paydaşlar arası ilişkilerin düzenlenmesi konuları ele alınacak.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/47dw
    Önceki İçerikBAİBÜ Spor Bilimleri Fakültesi Mezuniyet Töreni Programı