Bolu Girişimcilik Akademisi’nin ilk danışma kurulu toplantısı yapıldı

Girişimcilik ekosistemini geliştirmek, teknogirişimcilik faaliyetlerini ve kadın girişimcileri desteklemek, bölgesel kalkınmaya katkı sağlamak amacıyla 9 paydaş kurum arasında imzalanan Bolu Girişimcilik Akademisi’nin ilk Danışma Kurulu toplantısı, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı başkanlığında yapıldı.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen toplantıya; Üniversitemiz Kariyer Planlama ve Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) Müdürü Doç. Dr. Murat Tarhan, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (BTSO) Abdullah Alemdar, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka, Bolu Organize Sanayi Bölge Müdürü Mustafa Gülen, Bolu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (Bolu SMMMO) Başkanı İlkay Bağatır, TOBB Bolu İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Emine Yüce ve İzzet Baysal Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Yamaner katıldı.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/x5jw
    Önceki İçerikÜniversitemizden kadın girişimcilere tam destek
    Sonraki İçerikBAİBÜ QS 2025 Avrupa üniversiteleri Sıralamasında yer aldı