BKÜB Etkinliklerinden Semih Oduncu Sergisi, Üniversitemizde Açıldı

Sakarya Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Arş. Gör. Dr. Semih Oduncu’nun uluslararası ödüllü eserlerinden oluşan 2’nci Karma Seçkiler Sergisi, Batı Karadeniz Üniversiteleri Birliği (BKÜB) sanat etkinlikleri kapsamında Üniversitemizde açıldı.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Galerisi’nde açılan sergiye; Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Serkan Ece, Sanatçı Semih Oduncu, akademisyenler, öğrenciler ve sanatseverler katıldı.

Toplumsal ve Ekolojik Sorunlara Dikkat Çeken Uluslararası Ödüllü Eserler Sergileniyor

Sanatçının birçok ülkede sergileme ve ödül almış eserlerinden oluşan kişisel sergisinin ilki, Kocaeli Üniversitesi’nde sanatseverlerle buluşmuştu. İlkinin devamı niteliğindeki ikinci sergisini, Batı Karadeniz Üniversiteleri Birliği’nin sanat etkinlikleri kapsamında Üniversitemizde açan sanatçının eserleri, toplumsal ve ekolojik sorunlara dikkat çekmeyi amaçlıyor.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Serkan Ece, uluslararası ödüllü karma seçkilerden oluşan kişisel sergisini Üniversitemizde sanatseverlerle buluşturan değerli sanatçıya, teşekkür belgesi takdim etti. Sergi, 29 Nisan 2022 Cuma gününe kadar gezilebilir.

Önceki İçerikBKÜB Sanat Etkinlikleri Kapsamında Flüt ve Piyano Resitali
    Sonraki İçerikBAİBÜ’de “Sağlıkta, Edebiyatta ve İlahiyatta Kalp” Paneli Düzenlendi