“Belleğin Renkleri” Konulu Kişisel Resim Sergisi Açıldı

İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğretim Üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Menekşe Şahin Karadal’ın “Belleğin Renkleri” konulu kişisel resim sergisi sanatseverlerle buluştu.

BAİBÜ Kültür Merkezi Sergi Salonunda gerçekleşen açılış programına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre Tandırlı, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rahmi Yücel, üniversitemiz akademik ve idari personeli, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından açıklama yapan Dr. Öğr. Üyesi Menekşe Şahin Karadal serginin ana temasının “yaşanmışlıkların bellekte birikmesi ve tekrar hatırlanırken zamanla dönüşüme uğraması” konusu olduğunu belirterek, izleyici ile eserin karşılaşmasında eserin yeni anlamlar kazandığına dikkat çekti. Karadal, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi yönetimi ve meslektaşlarına destekleri için teşekkür etti. Sergi 9-16 Ekim 2023 tarihlerinde Kültür Merkezi Sergi salonunda ziyaretçilere açık olacak.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/u1fs
    Önceki İçerikSpor gündemi görüşüldü